jeudi 23 décembre 2021

Buna! Trebuie sa fac o pagina web pt un Magazin de Antichitati si nu reusesc sa fac cum mi se spune in cerinta.Imi poate explica cineva? [closed]

la mijlocul paginii, titlul Antichitati, cu font-ul Tahoma de 52px. El va trebui să aibă atributul id cu valoarea titlu. Sub acest titlu vrei să adaugi 3 imagini una sub alta, care să conțină 3 obiecte antice diferite: un ceas, o busolă și o hartă. Vrei ca aceste 3 imagini să fie de aceleași dimensiuni, așa că te-ai gândit să le faci pe toate de dimensiunea 300px lățime și 200px înălțime.

Fiecare imagine va trebui să aibă atributul id cu valoarea corespunzătoare fiecăreia: ceas, busola respectiv harta.

Acum, sub fiecare dintre cele 3 imagini vrei să ai prețul obiectului. Fiecare preț trebuie să aibă atributul class cu valoarea preturi și să fie aliniat în partea dreaptă a paginii.

Toate cele 3 imagini, alături de prețurile obiectelor, vor trebui incluse într-un singur tag div care să aibă atributul id cu valoarea imagini, iar acest div trebuie să aibă ca și fundal culoarea #66ccff.

Toate prețurile obiectelor vor fi în euro, așa că la finalul paginii vrei să adaugi un text Transformare euro in lei, iar atunci când dai click pe el va trebui să se deschidă un tab nou cu o pagină care face conversia din euro în lei. Acest text va trebui să aibă atributul id cu valoarea transformare și să nu fie inclus în tag-ul div.




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire